Проверка на винетка, провери валидността на винетката

Всеки водач на автомобил знае колко е важно документацията на автомобила му да е изрядна. Невинаги можем да помним точните дати за плащания било то на гражданска отговорност или на винетка, а това може да ни донесе солидни глоби при проверка от органите на КАТ.

Ако сте тръгнали нанякъде, но по време на пътя светне синята лампичка в главата ви и започне да ви гложде въпросът дали скоро не е трябвало да платите винетката на автомобила си, спрете на първото възможно място и проверете, за да сте спокойни. Това, от което се нуждаете, е мобилен телефон и интернет.

Отворете сайта на Vinetka.eu, където само за минута съмненията ви ще се потвърдят или разсеят. Всичко, което се иска от вас е да въведете държавата, в която е регистрирано вашето превозно средство и неговият регистрационен номер. Въвеждайки коректно данните, след проверката на екрана ще се появи до коя дата е валидна винетката на вашия автомобил.

Какво трябва да знаете, преди да направите проверката? Най-напред опитайте да въведете регистрационния номер на автомобила си на кирилица. Ако не получите резултат, го напишете с латински букви. Важно е в номера на превозното средство да няма интервали.

Ако и вие сте от тези, които често забравят за автомобилните плащания, използвайте сайта Vinetka.eu, за да си осигурите спокойствието по време на път. Там бързо и лесно можете да проверите валидността на винетката на вашия автомобил. В случай, че тя е изтекла, при първа възможност ще закупите нов стикер и ще избегнете неприятностите и глобите, с които е вероятно да се сблъскате при проверка на пътя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *